COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Hos DE 5 GAARDE A/S forstår vi vigtigheden af at respektere og sikre fortrolighed omkring personoplysninger. Denne politik forklarer, hvordan vi behandler og beskytter personoplysninger, samt hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til os i den forbindelse.

Dataansvarlig
DE 5 GAARDE A/S

Selskabet er dataansvarlig for en række personoplysninger, som vi bl.a. modtager i forbindelse med besøg på vores hjemmeside, ved køb af vores produkter, ved tilmelding til vores nyhedsbrev, og når vi i øvrigt kontaktes pr. e-mail, brev, via sociale medier eller lignende. Indsamling af personoplysninger og formålet hermed.

 

Køb og salg af produkter – leverandører og forhandlere
Vi behandler en række personoplysninger om vores leverandører og forhandlere, herunder oplysninger om f.eks. leverandørens/forhandlerens navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Formålet med behandlingen af disse personoplysninger er at kunne indgå aftaler og løbende administrere samarbejdet med vores leverandører og forhandlere.
Retsgrundlaget for behandlingen er indgåelse og opfyldelse af en leverandør- eller forhandleraftale, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

 

Når du besøger vores hjemmeside
Vi stræber efter at give vores kunder den bedst tænkelige brugeroplevelse på vores tjenester. Dette gør vi gennem forskellige tiltag, men en vigtig del heraf er at kunne spore dine valg på vores hjemmeside. Dette gør vi ved brug af cookies. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik. Vi bruger også dine oplysninger til at anbefale produkter, som vi tænker er interessante for dig.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandler vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse. Formålet med behandlingen er at kunne sende markedsføringsmateriale til dig.

Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a. Samtykket indhentes i forbindelse med, at du tilmelder dig nyhedsbrevet. Når du i øvrigt kontakter os Derudover behandler vi almindelige kontaktoplysninger, som fremgår af de e-mails, breve mv. som sendes til os. Vi behandler også de kontaktoplysninger, som måtte fremgå af de beskeder, vi modtager på vores sociale medier. Formålet med behandlingen er at kunne opfylde aftaler med samarbejdspartnere, leverandører og andre aftaleparter, samt at kunne modtage og besvare spørgsmål og andre henvendelser til DE 5 GAARDE A/S. Retsgrundlaget for behandlingen er dels indgåelse og opfyldelse af aftaler, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b, og dels en legitim interesse hos os i at kunne administrere vores aktiviteter, herunder modtage og besvare henvendelser, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f. Sikkerhed DE 5 GAARDE A/S har gennemført en række sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at blive tilintetgjort, gå tabt/ændret, uautoriseret offentliggørelse og utilsigtet adgang. Vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger bedst muligt. Videregivelse af personoplysninger Vi videregiver eller overlader kun personoplysninger til tredjeparter i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og kun i forbindelse med ovenfor nævnte formål. Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende kategorier af tredjeparter: – Betalingsløsningspartnere – Lagerpartnere – Transportpartnere Alle tredjeparter er forpligtet til at holde dine personoplysninger sikre og til at behandle dem i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Sletning DE 5 GAARDE A/S behandler dine personoplysninger så længe det er nødvendigt og tilladt i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

 

Dine rettigheder
Du har en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger: – Du har ret til at få indsigt i og kopi af de personoplysninger, vi behandler om dig. – Du har i visse tilfælde ret til at blive glemt, hvilket betyder, at du kan anmode om, at vi sletter de personoplysninger, vi har registreret om dig. – Du har i visse tilfælde ret til at kræve, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger. – Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. – Du har ret til at få potentielt forkerte personoplysninger rettet. – Du har i visse tilfælde ret til at kræve, at vi transmitterer dine personoplysninger til dig eller en anden dataansvarlig på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format. – Du har ret til at klage over, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. – Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du på ethvert tidspunkt trække dit samtykke til vores behandling tilbage. Hvis du ønsker at indsende en klage til Datatilsynet, kan du kontakte dem på:
Borgergade 28, 5, 1300 Kbh. K, e-mail: dt@datatilsynet.dk, telefon: +45 33 19 32 00. Ændring af politik
Vores privatlivspolitik opdateres løbende, og vi opfordrer dig derfor til at holde dig opdateret på den nyeste version af vores privatlivspolitik, når du bruger vores tjenester. Kontakt
Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik eller ønsker du at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte:
DE 5 GAARDE A/S Havnen 1 8700 Horsens Tlf.: +45 42820999 E-mail: mail@de5gaarde.dk 

Denne privatlivspolitik er opdateret den 22.10.2019.

 

Cookiepolitik
DE 5 GAARDE A/S bruger cookies for at tilbyde dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.
En cookie er en lille tekstfil, der placeres på din computers harddisk, din smartphone eller andet IT-udstyr. Cookies gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og indsamle information om de hjemmesider og funktioner, du besøger.
Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra DE 5 GAARDE A/S, skal du deaktivere cookies i din browser. Du bør dog være opmærksom på, at bestemte services og funktioner muligvis bliver utilgængelige for dig, fordi de er afhængige af cookies.
DE 5 GAARDE A/S bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, for at lagre de valg du tager, når du besøger vores hjemmeside, og til at hjælpe os med at foretage løbende forbedringer i det indhold og de funktioner, du møder på vores hjemmeside. Vi bruger også cookies til at målrette vores markedsføring til dine behov, og til at generere brugerstatistikker for vores hjemmeside.

Nogle cookies lagres indtil du lukker din browser ned, imens andre cookies opbevares længere.

 

Tredjepartscookies
DE 5 GAARDE A/S bruger tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie, der er placeret af andre end DE 5 GAARDE A/S, f.eks. af andre hjemmesider der tilbyder indhold på vores hjemmesider, leverandører af nogle af funktionerne på hjemmesiden og eksterne programmer til statistisk analyse.

Nedenfor ses en liste over de tredjepartscookies vi benytter.

Navn  Udbyder  Udløb  Formål 
GPS YouTube 1 day Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.
PREF YouTube 8 months Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites.
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube 179 days Tries to estimate the user’s bandwidth on pages with integrated YouTube videos.
YSC YouTube Session Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.
yt-remote-cast-installed YouTube Session Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video.
yt-remote-connected-devices YouTube Persistent Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video.
yt-remote-device-id YouTube Persistent Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video.
yt-remote-fast-check-period YouTube Session Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video.
yt-remote-session-app YouTube Session Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video.
yt-remote-session-name YouTube Session Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video.
IDE Doubleclick 1 year Used by Google Doubleclick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.
test_cookie Doubleclick 1 day Used to check if the user’s browser supports cookies.

 

Hvis du følger et link til en tredjeparts hjemmeside, bør du være opmærksom på, at du muligvis vil opsamle yderligere cookies, der er uden for DE 5 GAARDE A/S indflydelse. Det er op til dig selv at holde dig orienteret om cookiepolitikker på eksterne hjemmesider. Få mere at vide om hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Denne cookiepolitik er opdateret den 22.10.2019

 

DE 5 GAARDE A/S

HAVNEN 1, 8700 HORSENS

MAIL: mail@de5gaarde.dk   

TELEFON: 42820999